chrissrea a scris:
lukacs a scris:
depinde de faza in care se afla dosarul, luati legatura cu lichidatorul, puteti cere o repunere in termen....daca o puteti motiva si faceti declaratia de creanta...
chrissrea a scris:
sunt administratorul special al debitoarei. acest tabel nu mi-a fost trimis de lichidator, conform art. 72 din Lg. 85/2006. efectiv el nu l-a trimis. Cum procedez? Fac cerere la judecatorul sindic sa dispuna lichidatorului sa mi-l trimita si apoi contest faptul ca eu nu am fost inscris? sau cum?
Buna ziua,
Consultati si
Art. 75
(1) Dupa expirarea termenului de depunere a contestatiilor, prevazut la art.73 alin.(2), si pana la inchiderea procedurii, orice parte interesata poate face contestatie impotriva trecerii unei creante sau a unui drept de preferinta in tabel definitiv al creantelor, in cazul descoperirii existentei unui fals, dol sau erori esentiale care au determinat admiterea creantei sau a dreptului de preferinta, precum si in cazul descoperirii unor titluri hotaratoare si pana atunci necunoscute.
(2) Judecarea contestatiei se va face de judecatorul-sindic, dupa citarea contestatorului, a creditorului care detine creanta contestata, daca acesta nu este chiar contestatorul, a administratorului judiciar/lichidatorului, a membrilor comitetului creditorilor si a oricarei alte parti interesate, dupa caz.
(3) Pana la judecarea irevocabila a contestatiei, judecatorulsindic va putea declara creanta sau dreptul de preferinta contestat ca admis numai provizoriu.
Cu stima,
Profesionist in Insolventa Eugen Marcov