avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1118 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Contract cesiune drepturi patrimoniale de autor
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Contract cesiune drepturi patrimoniale de autor

Daca am incheiat un contract de cesiune a drepturilor patrimoniale de autor, care este o cesiune exclusiva cu o societate, ei au dreptul de a instraina productia mea catre un tert? eu mai am vreun drept de la tert? productia fiind in totalitate a mea
Ultima modificare: Miercuri, 2 Decembrie 2015
Sylvian2010, utilizator

Alte discuții în legătură

Contract de cesiune drepturi de autor Gabriela Negrut Gabriela Negrut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: trebuie sa inchei contracte de cesiune drepturi de autor pentru anumiti colaboratori ai ... (vezi toată discuția)
Clauza de proprietate intelectuala feel feel Este corecta urmatoarea clauza: " Odata cu plata integrala efectuata de catre Client, Furnizorul transmite Clientului dreptul de proprietate si folosinta ... (vezi toată discuția)
Durata contractului de cesiune a dreptului de autor fabiboti fabiboti Buna ziua, As avea si eu o problema, daca mi-ar putea spune cineva pe ce durata se poate incheia contractul de cesiune a dreptului de autor? Daca se poate ... (vezi toată discuția)