avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita, dare in plata imobil
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita, dare in plata imobil

Am fost executati silit si evacuati dar ne-a mai ramas rata de restituit. pentru noi se va aplica noua lege cu privire la darea in neputinta de plata sau cum se numesta noua lege cu privire la bancile care executa silit pentru neplata la timp a ratei?
Cel mai recent răspuns: danacorina , utilizator 11:10, 3 Decembrie 2015
Din păcate nu, deoarece nu ați dat imobilul ci v-a fost vândut în executare silită.
Multumesc. Dar atunci sunt obligata sa platesc in continuare restul creditului? Am dat banca in judecata pentru dobanda abuziva, am castigat, dar ei pe toata aceasta perioada au bagat penalitati si aproape o iau de la capat cu creditul pentru nimic, nu am casa, nu am masa dar am rate la banca. Ar trebui sa se ia o masura si cu privire la acest aspect pentru ca asa nu se poate trai. Oricat am incercat sa ajungem la o intelegere cu banca ei au vrut doar sa continue cu executarea silita pana au reusit. Vreau o solutie si nu stiu de unde sa incep ca sa pot sa imi cresc copii in liniste si pace si sa le asigur un trai decent.
De acord cu dumneavoastră, legea este proastă. Nu s-au gândit la oamenii în nevoie ci la cei cu credite de milioane de euro pe terenuri ce valorau 100,000 euro. Nu este o lege socială, este o altă lege dată cu dedicație. Sunt unii oameni ce vor profita, norocoșii.
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic
Sa inteleg ca nu mai pot face nimic, doar sa platesc in continuare.!!!!!!!!
Exista posibilitatea sa beneficiem de un avocat cu servicii gratuite?
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
danacorina, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita MonicaMal MonicaMal Buna seara. Am si eu o intrebare. Am 2 credite (Lei si Euro) la banci diferite. Cel in lei a intrat in executare silita, si s-a facut 1/3 poprire pe salar. Din ... (vezi toată discuția)
Credit ipotecar!!! imposibilitate plata sebycopilu sebycopilu Va rog mult sa ma ajutati cu un sfat daca se poate din partea unui specialist. Mama mea a contactat un credit ipotecar de 70.000 euro pentru achizitia unui ... (vezi toată discuția)
Care este modalitatea de reluare a plata ratelor catre banca? limenico limenico am un credit ipotecar in franci elvetieni, contractat in anul 2008.banca raiffeisen in anul 2017 am trimis o notificare bancii ca in baza legii nr. ... (vezi toată discuția)