avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1098 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Castigul de 30 ron la loto se impoziteaza?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Castigul de 30 ron la loto se impoziteaza?

Buna ziua,
Am castigat la loto 6/49 suma de 30 ron achitata integral de cei de la loto pe 1.12.a.c. Ce impozit trebuie platit eu fiind pensionar de drept? platesc si asig de sanatate? Cum procedez?
Cel mai recent răspuns: Ioan Blaga , Contabil 17:43, 2 Decembrie 2015
Nu datorati nimic din aceasta suma. Castigurile sub 600 de lei nu se impoziteaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite pentru jocuri de noroc si pariuri sportive johnE johnE Buna ziua, Sunt client al unei firme de pariuri sportive inregistrata in Malta.Deoarece activitatea mea de parior este productiva, doresc sa speculez legea ... (vezi toată discuția)
Castiguri impozabile manuela varsta manuela varsta Am castigat la loto 500 ron. Se impooziteaza? cu cat ? (vezi toată discuția)
Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)