Am un baiat in clasa a X a la un liceu teoretic din Bucuresti.
In urma cu cateva zile ni s-a comunicat verbal de catre directorul scolii , la indemnul dirigintei, ca baiatul ar fi stricat un extinctor din liceu si o catedra.
Pentru paguba produsa i s-a impus baiatului sa repare singur catedra ( ceea ce a si facut in limita cunostiintelor sale minime si recunoscandu-si singur vina), iar extinctorul sa-l inlocuiasca cu altul nou ( pentru care baiatul se considera nevinovat ), iar scoala nu are cum sa demonstreze ( nu exista camera de inregistrare in acea zona ci doar pe sustinerea unor colegi din alte clase).
Pentru acestea directorul a hotarat scaderea notei la purtare la 5, eliminarea a 3 zile din activitatea scolara pe care o desfasura zilnic.
In conditiile in care nu am nici o instiintare scrisa in care sa fiu anuntata de decizia Consilului Profesoral, nu s-a mentionat sanctiunea nici macar in catalogul virtual ( pe care il verific periodic) si pentru care sunt bulversata de sanctiunile drastice luate, ce masuri pot lua, ce pasi trebuie sa urmez pentru a corecta aceasta decizie . Aceste masuri sunt prea mari in comparatie cu delictele mentionate.
Multumesc pentru sprijin si intelegere,
Cu aleasa consideratie,
Este de preferat sa desfasurati demersuri pentru solutionare amiabila
Ar trebui sa solicitati audienta la directorul unitatii de invatamant ,sa clarificati punctual fiecare acuza,sustinandu-va inclusiv punctul de vedere
Succes !
Nota la purtare
Kiru
Am si eu o intrebare legata de nota mea la purtare in clasa a XI-a de liceu si daca poate fi contestata/modificata in vreun fel. Povestea incepe la sfarsitul ... (vezi toată discuția)