Sunt director intr-o institutie publica si am in subordine serviciul de achizitii publice si serviciul economic. De asemenea sunt rector/prorector/ decan la o universitate particulara. Pot achizitiona in numele institutiei publice, servicii constand in cursuri de perfectionare pentru angajatii institutiei de la universitatea particulara? Nu sunt intr-o situatie de incompatibilitate ???
Nu ar fi singura posibilitate, mai exista si alte societati/ unitati de invatamant care organizeaza asemenea cursuri. Nu stiu daca din punct de vedere legal, in situatia prezentata m-as afla intr-o situatie de incompatibilitate ?
Tinand cont de faptul ca doriti sa-i consiliati taman pe colegii dvs. consider ca v-ati afla in situatia de incompatibilitate. Aveti diploma de formator? De ce trebuie sa participe colegii? Incercati cu altii din alte institutii. Eu am participat la cursuri organizate de superiorii mei din cadrul directiilor, dar nu de catre colegii mei. Nu disperati, poate vin alti forumisti cu argumente care sa-l spulbere pe al meu. Asteptati!