avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate ?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate ?

Sunt director intr-o institutie publica si am in subordine serviciul de achizitii publice si serviciul economic. De asemenea sunt rector/prorector/ decan la o universitate particulara. Pot achizitiona in numele institutiei publice, servicii constand in cursuri de perfectionare pentru angajatii institutiei de la universitatea particulara? Nu sunt intr-o situatie de incompatibilitate ???
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:23, 3 Decembrie 2015
Este singura posibilitate ?
Nu ar fi singura posibilitate, mai exista si alte societati/ unitati de invatamant care organizeaza asemenea cursuri. Nu stiu daca din punct de vedere legal, in situatia prezentata m-as afla intr-o situatie de incompatibilitate ?
Tinand cont de faptul ca doriti sa-i consiliati taman pe colegii dvs. consider ca v-ati afla in situatia de incompatibilitate. Aveti diploma de formator? De ce trebuie sa participe colegii? Incercati cu altii din alte institutii. Eu am participat la cursuri organizate de superiorii mei din cadrul directiilor, dar nu de catre colegii mei. Nu disperati, poate vin alti forumisti cu argumente care sa-l spulbere pe al meu. Asteptati!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
Justitiarul711, utilizator
Sunteti in conflict de interese si nu intr-o situatie de incompatibilitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme cu facultatea ContSters67739 ContSters67739 Buna seara ma numesc Ben Rachid Mohamed Kais si sunt student tunisian la facultate de farmacie la UMF Cluj anul 4. In urma sesiunilor am ramas restant la 4 ... (vezi toată discuția)
Plata transportului la cursurile de formare profesionala andreea1975 andreea1975 Buna ziua! As dori sa aflu un raspuns la urmatoarea problema:lucrez intr-o primarie de provincie iar anual angajatii sunt trimisi la cursuri de formare ... (vezi toată discuția)
Va rog sa ma ajutati BogdanCostea BogdanCostea Mai intai de toate va salut cu respect si va urez un nou an fericit si plin de realizari. Problema mea este ca am fost exmatriculat de la master pe motiv ca nu ... (vezi toată discuția)