Sunt angajata personal contractual cu studii superioare, cu o vechime de 8 ani la actualul loc de munca, si 25 anterior la alt angajator. Institutia publica care acum a organizat examen de promovare cum ar trebui sa-mi calculeze salariul de la 1 decembrie avand in vedere ca incadrarea mea inaintea promovarii era ll-5-53, conform grilelor legii 284/2010, dar cuantumul in ron net la nivelul studiilor medii. Procentul de 10% se aplica in acest caz in care s-a dat examen si incadrarea conform legii se face de la intai a lunii urmatoare.Multumesc
multumesc pentru raspuns, referitor la incadrarea dupa ex. de promovare unde pot afla baza legala? ma intereseaza cum se face noua incadrare, dupa ce algoritm de calcul ?
OUG 83/2014
Art. 5. (1) În anul 2015, pentru personalul nou-încadrat pe funcţii, pentru personalul numit/încadrat în aceeaşi instituţie/autoritate publică pe funcţii de acelaşi fel, precum şi pentru personalul promovat în funcţii sau în grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare din instituţia/autoritatea publică în care acesta este încadrat sau din instituţiile subordonate acestora, în cazul în care nu există o funcţie similară în plată.
.....
Aveti vreo decizie de stabilire a salariului ? Daca da, postati pe Forum ce functie si salariu aveti si cineva o sa va spuna daca este sau nu corecta incadrarea.
Echivalare studii
cory1983
Buna ziua,
Am urmatoarea problema
In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Calcul salar
covaliut
Buna ziua .
Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)