avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... calcul salariu dupa promovare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

calcul salariu dupa promovare

Sunt angajata personal contractual cu studii superioare, cu o vechime de 8 ani la actualul loc de munca, si 25 anterior la alt angajator. Institutia publica care acum a organizat examen de promovare cum ar trebui sa-mi calculeze salariul de la 1 decembrie avand in vedere ca incadrarea mea inaintea promovarii era ll-5-53, conform grilelor legii 284/2010, dar cuantumul in ron net la nivelul studiilor medii. Procentul de 10% se aplica in acest caz in care s-a dat examen si incadrarea conform legii se face de la intai a lunii urmatoare.Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:47, 3 Decembrie 2015
De la 01.12.2015, salariul se majorează cu 10% faţă de nivelul acordat pentru luna noiembrie 2015.
multumesc pentru raspuns, referitor la incadrarea dupa ex. de promovare unde pot afla baza legala? ma intereseaza cum se face noua incadrare, dupa ce algoritm de calcul ?
OUG 83/2014
Art. 5. (1) În anul 2015, pentru personalul nou-încadrat pe funcţii,
pentru personalul numit/încadrat în aceeaşi instituţie/autoritate publică pe funcţii de acelaşi fel, precum şi pentru personalul promovat în funcţii sau în grade/trepte, salarizarea se face la nivelul de salarizare în plată pentru funcţiile similare din instituţia/autoritatea publică în care acesta este încadrat sau din instituţiile subordonate acestora, în cazul în care nu există o funcţie similară în plată.
.....
MULTUMESC PENTRU RASPUNS, acum intrebarea este de unde sa stiu eu care sunt salariile in plata pentru functia similara? salariile sunt secrete.
Aveti vreo decizie de stabilire a salariului ? Daca da, postati pe Forum ce functie si salariu aveti si cineva o sa va spuna daca este sau nu corecta incadrarea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariul brut arhivar bugetari Sophia2010 Sophia2010 Buna ziua! As dori daca stie sa ma lamureasca cineva cat ar fi salariul brut pt un post de arhivar TP I, cu studii medii, 5 ani vechime, la bugetari (Consiliu ... (vezi toată discuția)
Echivalare studii cory1983 cory1983 Buna ziua, Am urmatoarea problema In 2005 am terminat colegiu UTCB durata 3 ani finalizat prin licenta. De la UTCB am primit o adeverinta pt recunoasterea ... (vezi toată discuția)
Calcul salar covaliut covaliut Buna ziua . Va rog sa-mi spuneti cum se stabileste salariul de incadrare in urma concursului pentru functionar public , consilier asistent cu o vechime in ... (vezi toată discuția)