avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... drepturi salariale
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

drepturi salariale

Buna ziua,
Solutii: Daca in urma unei actiuni de suspendare a preavizului de eliberare din functie, s-a castigat in instanta definitiv suspendarea preavizului pana la solutia pe fond, institutia avea obligatia sa ne plateasca salariile imediat? adica pe 31 octombrie 2014 s-a castigat, iar instituita mi-a dat decizia din martie 2015....pentru perioada 1.11.2014 - 01.03.2015 ar trebuii sa fac alta actiune in instanta, fiindca pe fond am pierdut definitiv?
Ce solutii am?
Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 3 Decembrie 2015
nalex, utilizator
Cel mai recent răspuns: nalex , utilizator 13:45, 8 Decembrie 2015
Solutia pe fond care este ?
S-a admis recursul institutiei si am fost eliberat din functia publica.....adica am pierdut definitiv pe fond....insa solutia pe suspendare este definitiva in favoarea mea....si nu am fost remunerat!
Acu sunt din nou pe aceiasi functie(identica), numit prin redistribuire din corpul de rezerva.
Multumesc!
Ultima modificare: Marți, 8 Decembrie 2015
nalex, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Redistribuire angajat ContSters203083 ContSters203083 Sunt angajat pe funcţia de referent al unei unitaţi administrativ teritoriale, care In urma aplicarii OUG 63/2010, a fost unul din cei 11 norocoşi ... (vezi toată discuția)
Procedura de ocupare a unui post prin redistribuire Oniga Oniga Buna ziua. Rugamintea mea este daca puteti sa ma indrumati vis a vis de pasii ce trebuie urmati pentru a putea ocupa un post suspendat, prin redistribuire ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! ce șanse ai sa câștigi contestația la executare, ... Oananm Oananm Bună ziua! Ce șanse ai sa câștigi contestația la executare, dacă în prima faza a procesului sau anulat actele de executare, cu toate ca ai o hotararere ... (vezi toată discuția)