Daca poate cineva sa ma ajute cu o informatie . In anul 2007 am facut un imprumut cu ipoteca apartament la o banca in euro,toate au fost bune pina ianuarie 2015 cand nu am mai putut plati ratele timp de sase luni,suferind de necroza cap femural la ambele picioare si ramas fara servici,sotia ma parasit datorita problemelor din familie,in luna iulie am trimis dosar medical la banca si motivele de ce nu am putut plati,recunosc ca ma-u ajutat si mi-au scazut rata destul de acceptabil;ratele care le platesc fiind ajutat de o ruda care a aflat de situatia mea,acum problema mare este ca executorul ma forteaza sa semnez un act care ma obliga sa platesc ratele restante in sase luni daca nu imi trimite dosarul la juritic eu ne putand pana anul viitor in februarie sa platesc restantele pentru ca atunci poate ruda care lucreaza in strainatate sa ma ajute sa platesc ratele si restantele, mentionez ca fosta sotie e plecata din tara si nu o mai intereseaza situatia mea Va rog frumos cine poate sa ma ajute cu o informatie Va multumesc.
Incercati sa va intelegeti direct cu creditorul si sa incheiati cu acesta o conventie,executorul executa in baza dispozitiilor date de creditor, astfel ca, oconvnetie incheiata direct cu creditorul ii este opozabila.
Cumparare imobil
corina64
Mama mea a avut o firma care a intrat in insolventa in urma cu sase ani si pentru ca a avut linie de credit la banca si nu a mai putut plati ratele +dobanda ... (vezi toată discuția)