avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... cumparare imobil
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

cumparare imobil

Mama mea a avut o firma care a intrat in insolventa in urma cu sase ani si pentru ca a avut linie de credit la banca si nu a mai putut plati ratele +dobanda banca a scos la licitatie cladirea in careavea sediu firma intrbarea mea este ; eu,ca ruda de gradul intai pot cumpara cladirea?am dreptul sa o cumpar fara licitatie sau trebuie sa particip la licitatie?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: corina64 , utilizator 09:42, 11 August 2016
Daca a fost dispusa executarea silita a debitorului,rezulta ca bunul imobil va parcurge aceasta procedura,putand fi adjudecat la termenele de licitatii dispuse de executor
Multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie cumparare apartament de catre cumnat. yamada yamada Fratele sotiei mele poate participa la o licitatie de cumparare a unui apartament ce imi apartine, scos la licitatie in urma cererii de executare silita din ... (vezi toată discuția)
Pacalita de banca osipov43 osipov43 Am gajat pentru o firma, la care am fost asociata, cu o casa.Am semnat la momentul ra vandut banca casaespectiv bilet la ordin pe fata si pe dos. Firma a ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante la plata intretinerii papadiouf papadiouf Buna ziua, in asociatia noastra avem urmatoarea speta: Proprietarul unui aparatament a luat imprumut de la banca garantat cu ipoteca.Nu a mai platit ... (vezi toată discuția)