avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Deschiderea unui restaurant de tip fastfood vegetarian.
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Deschiderea unui restaurant de tip fastfood vegetarian.

Buna ziua,

Doresc sa imi deschid un restaurant de tip fastfood care v-a cotine produse de tip vegetarian. tin se mentionez ca este vorba de o oarecare Franciza a unui restaurant deja aflat in Europa.

Care sunt pasii de urmat? de ce avize as avea nevoie si de unde le pot obtine? trebuie sa imi deschid firma? si daca da cum pot face asta? cat timp dureaza de le inceperea procesului pana la deschiderea restaurantului? care ar fii costurile?

Este posibil sa angajez o persoana care sa faca toate aceste lucruri pt mine si daca da o estimare de pret?

va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 08:21, 19 Ianuarie 2016
Dvs trebuie sa aveti o forma legal constituita, o firma, spatiul inchiriat sau proprietate, avizele de functionare de la Directia publica de sanatate, mediu, si altele. Toate le puteti gasi pe internet. Apoi trebuie sa cumparati franciza si sa vedeti care sunt conditiile francizorului pe care firma trebuie sa le indeplineasca.
Pentru un astfel de start-up puteti accesa programe nationale care au cheltuiala eligibila cumpararea de francize, de exemplu START

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri posdru florentinadaniela florentinadaniela Buna ziua, As vrea sa infiintez o asociatie pentru deschiderea unui centru de limbi straine si informatica pentru copii dintr-o zona rurala. Fiind start-up, ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri pentru fast food mihairandrei mihairandrei Buna ziua! Intentionez sa deschid un fast food mic in perioada imediat urmatoare. Deocamdata nu am firma deschisa, nici locatie nu am gasit inca. Mai ... (vezi toată discuția)
Vreau sa deschid ghereta fornetti annypetean annypetean Buna ziua, Incerc sa deschid o ghereta gen forneti pe o strada principala langa statia de autobus, si nu stiu unde sa ma duc sa cer spatiu, aprobari, ce ... (vezi toată discuția)