avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Constructie fara autorizatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Constructie fara autorizatie

La noi in cartier o firma a inceput sa-si o hala desi nu are autorizatie de constructie , iar PUZ_ul e numai pentru zona rezidentiala.

Ce putem face noi locuitorii acestui mini cartier ? Mai ales ca vor urma sa circule si masini de tonaj, inclusiv TIR_uri, iar drumul nu are o capacitate sa sustina asemenea autovehicule.
Multumim
Cel mai recent răspuns: liamic43 , utilizator 08:14, 9 Decembrie 2015
CHIAR NU SE PRICEPE NIMENI SA DEA UN RASPUNS??:(
Sesizare la serviciul de urbanism al prmariei respective.
Deoarece întrebarea a fost atât de imperativ pusă, cu scuzele de rigoare, încerc să vă răspund- solicitați întâi la primărie Certificatul de urbanism și Autorizația de construire a respectivului obiectiv, acest lucru pe baza liberului acces la informații publice, respectiv L. 544/2001.
Ce înseamnă că -drumul nu are capacitatea să susțină -se prăbușește în gol, se scufundă- caz în care cel care este vinovat va fi obligat la refacerea lui.
Acordul vecinilor se cere doar dacă se fac construcții adiacente construcțiilor existente , conform ANEXEI 1 a L.50/1991.
Vedeți în CU condițiile de executare ale halei, regimul juridic și economic al acesteia pentru a acționa în cunoștință de cauză.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de urbanism - teren extravilan nicum nicum Buna ziua! Pot obtine certificat de urbanism pentru constructia unei hale de aproximativ 500 mp, din panouri tip sandwich amplasata pe un teren aflat in ... (vezi toată discuția)
Aviz apoi autorizatie isu? TuRa TuRa Buna ziua! Lucrez la o firma iar de curand s-a construit o noua hala. Deocamdata este goala(sunt depozitati doar cativa paleti) si urmeaza a se folosi ca hala ... (vezi toată discuția)
Aport in natura sau contract de superficie? Rino Rino Salut tuturor, Va supun atentiei urmatoarea speta din zona dreptului societar: Clientul meu este un SRL din Bucuresti cu un capital social subscris 500 ... (vezi toată discuția)