avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... sanctiune abuziva data de lucratori ai politiei locale
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

sanctiune abuziva data de lucratori ai politiei locale

In parcarea unui bloc din mun. Dr. Tr. Severin a fost obtinuta de catre medicul ce are cabinet in blocul respectiv o autorizatie pentru parcare intre orele 08.00.-20.00. Mentionez faptul ca am citit autorizatia iar in aceasta se afla inscrise datele persoanei autorizate, cele ale autovehiculului si ale adresei in clar a apartamentului in care isi desfasoara activitatea acest cabinet. De asemenea in autorizatie NU se afla inscris LOCUL - in clar, specificat pentru care a fost emisa autorizatia. Ieri sotul doameni dr respective a venit si a trasat la intamplare cu un spray delimitarea locului si a pus un baner sustinut de un cadru metalic in care sunt inscrise nr. autovehiculului si nr de autorizatie. Ideea este in felul urmator : eu am avut masina parcata in acest loc si am fost sanctionat astazi de catre politia locala. Sa inteleg poate oricine oricand sa-si traseze cand vrea un loc de parcare fara sa fie specificat si delimitat in autorizatia emisa de administratia locala, ma indoiesc. Cuantumul contraventiei este urias de 1500 de ron. Ceva idei ?
Cel mai recent răspuns: vali_bkr , utilizator 17:32, 3 Decembrie 2015
De regula serviciul specializat din primarie care incheie contract de concesiune loc parcare,asigura ca titularul contractului sa beneficieze de semn distinctiv prin care se delimiteaza in bateria spatiului de parcare fiecare loc individual
Conditionat de fiecare parcare in parte,concesionarul primarie trebuie sa delimiteze fiecare loc de parcare functie de caracteristicile tehnice=lungime,latime, ale fiecarui vehicul
Asta am spus si eu. Lucratorii de la politia locala spuneau ca asa s-a inteles titularul locului cu angajatii serviciului gospodarie din cadrul primariei. Pai ne luam locurile la mica intelegere ? Trebuie specificat in clar in autorizatie locul si delimitat in clar de ei. Asta sustin, mi se pare un abuz grosolan.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rog sfaturi loc de parcare paul1851 paul1851 Buna ziua. Am urmatoarea problema. Am cumparat recent un apartament in centrul orasului. Apartamentul este inca in renovare si nu stau in el. Din toamna ... (vezi toată discuția)
Parcarea de resedinta muscalul4 muscalul4 Multumesc ca avem posibilitatea, prin intermediul dvs., de a schimba opinii, de a cere sfaturi si pareri... Ma confrunt, acasa in parcare de bloc, cu lipsa ... (vezi toată discuția)
Blocare in parcare cetateanuly cetateanuly Buna ziua Exista in legislatie o sanctiune pentru nesimtitii care blocheaza intentionat alte masini in parcare doar ca sa se distreze? (vezi toată discuția)