avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum as putea vinde actiunile pe care le detin la o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum as putea vinde actiunile pe care le detin la o fabrica de bere care nu mai functioneaza, dar detine numeroase active?

Cum as putea vinde actiunile pe care le detin la o fabrica de bere care nu mai functioneaza, dar detine numeroase active?
Actionarul majoritar a avut interes sa falimenteze fabrica.

Alte discuții în legătură

Actionar mobins sa ContSters288234 ContSters288234 am fos actionar la MOBINS SA..fabrica sa vindut ......noi muncitori nu am primti nimic....CE PUTEM FACE? (vezi toată discuția)
Certificat de actionar obtinut in 1996, ce pot face cu el? lumyclau lumyclau Buna ziua. As vrea sa ma lamuriti si pe mine intr-o problema- Certificatul de actionar obtinut in 1996 ce se mai poate face cu el? Eu am un Certificat la ... (vezi toată discuția)
Valabilitate actiuni societate in insolventa ContSters288234 ContSters288234 daca fabrica a intrat in insolventa si sa vindut......mai sunt valabile actiunile mele.? sau mai pot face ceva cu ele (vezi toată discuția)