avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 626 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Darea in plata
Discuție deschisă în Executare silită

Darea in plata

sant girant pentru o firma care a dat faliment legea este valabila si pentru mine? Mentionez ca am garantat cu apartamenrul.
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 10:07, 4 Decembrie 2015
Chiar daca firma respectiva a dat faliment, creditorul trebuie sa-si recupereze suma imprumutata clientului. Din acest motiv banca cere garanti sau coplatitori.
Nu vi se aplică.

Nu sunteți girant ci debitor ipotecar.
Ultima modificare: Vineri, 4 Decembrie 2015
IMicro Bucuresti, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare coplatitor?! gps gps eu si sotul avem un credit ipotecar in chf, pt care tocmai am facut o noua restructurare, si ne-au cerut sa avem un co-platitor, deoarece conturile noastre ... (vezi toată discuția)
Credit de nevoi cu ipoteca vianora vianora AM luat un credit de nevoi cu ipoteca .Ipoteca a fos pusa pe unul din apartamentele mamei mele( ea fiind garant) in caz de neplata creditului din moive de ... (vezi toată discuția)
Dator la biroul de credit PETRONELA LUNCANU PETRONELA LUNCANU Buna ziua! Sotul meu este pe lista biroului de credit cu o datorie mai veche de 150 zile de care am aflat cand am vrut sa fac un imprumut la o banca. ... (vezi toată discuția)