avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 841 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sigiliu Enel rupt - consecinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sigiliu Enel rupt - consecinte

am rupt sigiliul de la contor ce se intimpla ma aresteaza pe loc
Legea 325/2006
ART. 48
Deteriorarea, modificarea fără drept sau blocarea funcţionării grupurilor de măsurare a energiei termice ori distrugerea sigiliilor aplicate acestora constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
In functie de situatia de fapt se poate retine si infractiunea de furt.
Daca se impune sau nu o masura preventiva nu pot sa va raspund.
dar ma aresteaza pe loc sau pot angaja un avocat
Dreptul la aparare este garantat si il aveti in orice situatie.
dar eu vreau sa anunt azi daca vine ma aresteaza
Nu va aresteaza chiar pe loc. Amanunte nu ati dat aici. L-ati rupt din greseala? E rupt mai demult? S-a furat curent? In functie de raspunsurile de la intrebari sunt mai multe posibilitati. Daca anuntati ca e rupt, mai intai o sa vina sa constate, se face un proces-verbal iar mai apoi... depinde...

Alte discuții în legătură

Retinerea condamnatului la apel nasu_georgica nasu_georgica Buna ziua Am fost condamnat intr-un dosar penal, pentru inselaciune, la 7 ani inchisoare si 5 ani de pedeapsa complementara in luna OCTOMBRIE 2013, dupa ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin germania ContSters211056 ContSters211056 Un prieten a fost prins in Germania ca a furat dintr-un magazin de haine impreuna cu un alt baiat. Momentan este inchis in Germania, dar nu stiu pentru cat ... (vezi toată discuția)
dosar penal pentru alcol am un dosar de un an jumate pentru alcolemie intru cat nu a fost vina mia am luat fapta asupra mia pentru ca am fost influentat de catre oranele de politie ... (vezi toată discuția)