avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Prima casa

am vaz azi la tv ca nu se stie daca se mai da prima casa la anul.eu am dosarul pus,a trecut de fond,am facut si rezervare pt bani pt ca nu e gata blocul. ma poate afecta inntr un fel , sa nu mai imi dea banii? cea de la banca a zis ca nu ca ma asteapta cu banutii ! multumesc
Cel mai recent răspuns: Cristian Mazilu , Consultant credite si finantari 08:11, 7 Decembrie 2015
Discutati cu banca. Ei, impreuna cu Fondul de Garantare a Creditelor pentru IMM, pot sa va dea raspunsul.

Totusi, nu inteleg cum a trecut de aprobarea de la Fond daca blocul nu e gata (blocul nu e gata = imobilul nu a fost evaluat = FNGCIMM nu da aprobare fara evaluare)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme credit prima casa sau nu ? TataVostru TataVostru Va scriu in sperana unui raspuns: Am accesat cu sotia un credit Prima Casa - Am facut la notar un precontract pe care era notat Apartamentul (avea CF-ul ... (vezi toată discuția)
Intrebare deschidere firma franciscanul franciscanul buna seara, Doresc sa deschid o firma si as avea mai multe intrebari in legatura cu demersurile pe care trebuie sa le fac in consecinta. 1 Am o datorie ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament luat prin programul prima casa euggen23 euggen23 Buna ziua tuturor, am o nelamurire in caz ca ma pueti ajuta. Prin februarie-martie 2010 am cumparat un apartament prin prima casa, iar acum as ... (vezi toată discuția)