avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 860 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Majorare salariu cu 10%
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Majorare salariu cu 10%

Buna ziua,

Am o nelamurire in ceea ce priveste cresterea salariilor cu 10% (legea 263/2015) incepand cu data de 1 decembrie.
Lucrez la o institutie publica care nu a mai avut parte anul acesta de cresteri salariale, deci este clar ca angajatii acesteia beneficiaza de aceasta crestere.
Problema este ca un angajat nu are functia de baza la noi, avand functia de baza intr-o institutie de invatamant. Intrebarea este: acest angajat mai beneficiaza de aceasta crestere de 10% pentru functia pe care o are la noi?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 4 Decembrie 2015
Acel salariat sigur va beneficia de majorarea de salariu, chiar daca nu are functia de baza la institutia dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorare salarii functionari cu 12% ContSters363781 ContSters363781 Salariile de baza se majoreaza la 1.050 lei incapand cu 01.07.2015, si tot cu 1 iulie se majoreaza salariile personalului din cadrul administratiei publice ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei de instalare Ion101 Ion101 Valoarea indemnizatiei de instalare este cea a unui salariu de baza la momentul depunerii cererii sau in luna acordarii acelei sume sau la alegerea ... (vezi toată discuția)
Salariu nemajorat cu 8% deoarece salariul de baza este sub salariul minim pe economie Boggyct Boggyct Buna ziua, Am decis sa va scriu si aici deoarece sunt nelamurit in ceea ce priveste drepturile salariale cuvenite si consider ca acesta nu ar fi calculat ... (vezi toată discuția)