Buna Ziua
Suntem doi asociati intr-o societate si am decis dizolvarea si lichidarea acesteia. Societatea a avut si activitatea suspendata. De asemenea, imobilul in care societatea figura cu sediul a fost instrainat, fara ca la ONRC sa se depuna documente in acest sens. Societatea nu are datorii la stat, nu are creditori, practc este curata.
Credeti ca se poate dizolva si lichida simultan, sau este necesar sa schimbam sediul intai si apoi sa o dizolvam si sa o lichidam. Vom apela la o firma specializata, dar am sunat la cateva astfel de societati si unele mi-au raspuns ca nu este necesar sa se depuna modificari la ONRC de sediu, iar altele mi-au spus ca este ne3cesar inainte de dizolvare si lichdiare ( si desigur costurile sunt mai mari).
Din spetele asemanatoare pe care le-am avut, nu a fost necesara niciodata schimbarea sediului social.
Daca altcineva s-a intalnit cu o situatie diferita, va poate raspunde aici. As fi curios de motivarea raspunsului autoritatilor la astfel de solicitari.
Buna Ziua
Va multumesc pentru raspuns. Totusi si eu mai astept cateva raspunsuri, pentru ca am observat ca parerile sunt impartite ( cel putin in cazul cabinetelor / firmelor care se ocupa cu asa ceva). Si imi e greu sa cred ca anumite firme mi-au spus ca trebuie mai intai schimbat sediul doar pentru a incasa un onorariu mai mare. ...
Buna Ziua. Desi cam tarziu vin cu urmatoarele precizari: am apelat la o firma specializata in dizolvari si lichidari. Nu a fost nevoie de alte documente si nu s-a platit nimic in plus decat onorariul pentru dizolvare si lichidare voluntara. Am considerat ca este fair play sa va aduc la cunostinta. Cu stima