avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... recuperare drepturi salariale
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

recuperare drepturi salariale

buna ziua,
as dori sa-mi raspunda un profesionist in cazul urmatoarei spete:
-in decembrie 2013,s-a emis o hotarare judecatoreasca prin care firme la care am lucrat era obligata sa-mi plateasca drepturile salariale restante.Datorita unei erori judiciare,am facut cerere de indreptare eroare materiala,care sa materializat printr-o alta hotarare in luna aprilie 2014.
-in luna martie 2014 firma a intrat in insolventa
-datorita faptului ca nu mi-am recuperat nimic as dori sa stiu cum trebuie legal sa considere adm.judiciar:-ca si un drept nascut inainte de insolventa?
-ca un drept nascut in perioada de observatie?
As mai vrea sa mai stiu si daca drepturile salariale au prioritate,in fata celorlalti creditori,mentionand faptul ca firma a intrat intre timp in faliment.
Daca s-a constatat ca administratorii firmei au transferat importante sume de bani inainte de intrarea in insolventa,atragerea raspunderii administratorilor se face facultativ de catre adm.judiciar sau obligatoriu?
va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Recuperare drepturi salariale firma insolventa iuliana Dragoi iuliana Dragoi Buna ziua, Firma la care am lucrat a intrat in insolventa, a doua zi dupa declararea oficiala a insolventei si-a mutat o mare parte din salariati pe alta ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca privind obligarea la plata salariilor restante. firma in insolventa. cum pot recupera drepturile salariale? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Mi s-a admis in instanta cererea privind obligarea firmei la care am lucrat la plata salariilor restante. De mentionat ca am fost angajat in ... (vezi toată discuția)
Recuperare drepturi salariale tudor-daniela-mariana tudor-daniela-mariana buna seara, As dori sa ordinea in care se platesc datoriile unei firme care a fost in insolventa si apoi a intrat in faliment.Daca exista datorii salariale ... (vezi toată discuția)