avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dividente din anul 2002-2004
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dividente din anul 2002-2004

Sunt asociat cu 40%intr-o firma din anul 2002.In peroada 2002-2005 nu am participat la nici o AGA(nu am fost solicitat)
In aceasta perioada firma a avut profit.Mai pot sa cer acum partea care mi se cuvine?
Cel mai recent răspuns: ContSters57630 , utilizator 08:42, 24 Iulie 2009
Dividendele stabilite in AGA se prescriu in 3 ani de la expirarea termenului stabilit pentru plata lor. Pe scurt ei pot plati dar nu ii mai puteti obliga sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividende Isabela68 Isabela68 Am fost asociat intr-un SRL pana in decembrie 2007, cand am cedat cele 50 % parti sociale celuilalt asociat. Din 2002 eu nu am ridicat cota parte din dividende ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga neopozabila tertilor si neindeplinita oti oti Am o hotarare AGA de repartizare dividende pentru anul 2004, din primavara lui 2005 (nu specifica detaliat ci doar ca "se repartizeaza la dividende "suma ... (vezi toată discuția)
Dividendele se prescriu ? jbl jbl SC are dividende aferente 2004, aprobate de AGA , inregistrate in contabilitate cu impozit pe dividende virat poate REFUZA sa le plateasca actionarilor pe ... (vezi toată discuția)