avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... dividente din anul 2002-2004
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

dividente din anul 2002-2004

Sunt asociat cu 40%intr-o firma din anul 2002.In peroada 2002-2005 nu am participat la nici o AGA(nu am fost solicitat)
In aceasta perioada firma a avut profit.Mai pot sa cer acum partea care mi se cuvine?
Cel mai recent răspuns: ContSters57630 , utilizator 08:42, 24 Iulie 2009
Dividendele stabilite in AGA se prescriu in 3 ani de la expirarea termenului stabilit pentru plata lor. Pe scurt ei pot plati dar nu ii mai puteti obliga sa plateasca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata dividende Isabela68 Isabela68 Am fost asociat intr-un SRL pana in decembrie 2007, cand am cedat cele 50 % parti sociale celuilalt asociat. Din 2002 eu nu am ridicat cota parte din dividende ... (vezi toată discuția)
Hotarare aga neopozabila tertilor si neindeplinita oti oti Am o hotarare AGA de repartizare dividende pentru anul 2004, din primavara lui 2005 (nu specifica detaliat ci doar ca "se repartizeaza la dividende "suma ... (vezi toată discuția)
Distributie dividente Emiliap Emiliap Daca AGA a unui SRL hotaraste cu ocazia aprobarii bilantului in Martie distribuirea profitului anului precedent in procent de 40 %, restul de 60 % ramane ... (vezi toată discuția)