avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Nu am caldura in bucatarie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Nu am caldura in bucatarie

Ce pot face (legal) daca vecinul de la ultimul etaj a taiat returul la coloana de distributie a caldurii in bucatarie?
...am coloana de distributie din bucatarie rece...dar platesc caldura...
Ultima modificare: Sâmbătă, 5 Decembrie 2015
Adriantot, moderator
Cel mai recent răspuns: danpedan , utilizator 08:36, 6 Decembrie 2015
instiintati in scris cu nr inregistrare pe presedinte,apoi mai vedem...
Aveti certitudinea ca vecinul a indepartat returul instalatiei de alimentare caldura?
Fiind vorba despre instalatie parte comuna,conform dispozitii in vigoare proprietarii nu au dreptul sa schimbe destinatia sau aspectul partii comune fara acordul asociatiei de proprietari
Sesizati oficial presedintele de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masuri pentru verificare,eventual sesizare autoritati in drept pentru constatarea modificarii si obligarea readucerii instalatiei la forma anterioara interventiei neautorizate
Multumesc frumos!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună dimineața ! de vreov 5 ani aceeași problemă .locuiesc ... DAIO DAIO Bună dimineața ! De vreov 5 ani aceeași problemă .Locuiesc într-un bloc la etajul 7 /8. Vecinul de deasupra nu mai locuiește în apartamentul de ... (vezi toată discuția)
Ajutor! mari68 mari68 Ma numesc Maria si sunt din Timisoara, locuiesc intr-un bloc dat in folosinta prin 1963. Blocul are 4 scari din care 2 scari sunt cu 8 etaje si au fatada spre ... (vezi toată discuția)
Aerisire coloană încălzire FlorinL. FlorinL. Bună seara! Locuiesc la ultimul etaj al unui bloc care are și etaj tehnic deasupra apartamentului meu pe o suprafață de 40% (casa liftului, ... (vezi toată discuția)