avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 115 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Reactualizare cod caen in legislatie
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Reactualizare cod caen in legislatie

Buna

In ordinul 1798/2007 cu actualizarile ulterioare, apare lista activitatilor pentru care este necesara autorizatia de mediu. Din pacate lista codurilor CAEN nu este actualizata ceea ce se dovedeste in unele cazuri a fi o problema.
Intrebarea mea este:
Exista vreo lege care sa ii oblige institutiile abilitate sa actualizeze sau sa modifice o lege sau ordin daca anuminte date din aceea legislatie s-a modificat.
Ma intereseaza sa fac o adresa dar nu stiu catre cine sa o fac pentru a fi luata in calcul.

Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Este nevoie de autorizatie de mediu? clodvasile clodvasile Pentru o activitate de taiere / gravare cu utilaj LASER cu tub CO2, este necesara autorizatia de mediu? Din pacate nu am gasit in noul cod CAEN unde se ... (vezi toată discuția)
Autorizatii necesare MonicaOancea MonicaOancea Dorim sa ne largim obiectul de activitate al companiei cu urmatoarele coduri CAEN: 1610, 4611, 4613, 4671, 4799, 4621, 4672, 4690. Stie cineva de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)