avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Este nevoie de autorizatie de mediu?
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Este nevoie de autorizatie de mediu?

Pentru o activitate de taiere / gravare cu utilaj LASER cu tub CO2, este necesara autorizatia de mediu? Din pacate nu am gasit in noul cod CAEN unde se incadreaza aceast tip de activitate.
Cel mai recent răspuns: Pascanu Teodora , Consultant protectia mediului 15:33, 6 Decembrie 2010
Buna ziua,

Mesajul vine cu ceva intarziere, dar sper sa va fie de folos.
Autorizatia de mediu este solicitata in functie de codul/codurile CAEN ale activitatii dumneavoastra, conform procedurii aprobate prin Ordinul 1798/2007.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii necesare MonicaOancea MonicaOancea Dorim sa ne largim obiectul de activitate al companiei cu urmatoarele coduri CAEN: 1610, 4611, 4613, 4671, 4799, 4621, 4672, 4690. Stie cineva de ce fel de ... (vezi toată discuția)
Reactualizare cod caen in legislatie ContSters15714 ContSters15714 Buna In ordinul 1798/2007 cu actualizarile ulterioare, apare lista activitatilor pentru care este necesara autorizatia de mediu. Din pacate lista codurilor ... (vezi toată discuția)
Obtinere avize si autorizatii pentru cod caen 2229 crysenc21 crysenc21 Buna seara, Am si eu o intrebare legata de functionarea unei societati comerciale care este la inceput de activitate. Astfel, ma intereseaza daca sunt ... (vezi toată discuția)