avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Boala psihica, bolnav periculos
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Boala psihica, bolnav periculos

BUNA SEARA
Revin cu problema mea, sotul este bolnav psihic (schizofrenie)este momentan internat intr-un spital de psihiatrie(SAPUNARI Jud Calarasi) si urmeaza sa fie externat pe 15 decembrie 2015
Dupa un tratament de 3 luni el este la fel cum l-am internat nu si-a revenit .Mentionez ca l-am internat dupa ce a dat foc in casa .Stam la bloc ,vecinii sunt revoltati si vor depune cerere (reclamatie) la politia judeteana pentru ca urmeaza sa fie externat si nu vor sa il mai aiba ca locatar pentru ca nu vor sa aiba probleme . Avem gaze si nu vor sa sara in aer sa ia foc apartamentele .
Pe 7 decembrie voi merge la spital sa vorbesc cu directoarea spitalului eu nu-l mai vreau acasa SI PUNCT. NU MAI SUPORT SITUATIA .Are mama are frate fiecare cu familia lui, ei dorm linistiti iar eu nu mai pot
Pot cere o evaluare medicala .O internare definitiva Ce pot face ?.
VA ROG AJUTATI-MA . NU MAI POT DE 15 ANI DE ZILE .
Ajutati-ma cu un raspuns DIN INIMA VA ROG
Pentru linistea mea si a copilului
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:22, 5 Decembrie 2015
Sesizati oficial departamentul specializat din cadrul autoritatii pentru protectia copilului
Sesizati oficial serviciul specializat din cadrul primariei,care are obligatia sa realizeze comisie sociala pentru verificare si eventual institutionalizare in unitate de profil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi ca sotie divortata gogo1 gogo1 Daca sotul este bolnav pshihic SCHIZOFRENIE de12 ani suntem divortati dar stam impreuna avem un baiat de 25 ani,momentan este internat si daca v-a sta o ... (vezi toată discuția)
Pensie vasilescupetro vasilescupetro Buna ziua, fratele meu este bolnav(schizofrenie), este incadrat in gradul 2 de handicap, a fost diagnosticat la varsta de 7 ani, el a facut 8 clase , dupa ... (vezi toată discuția)
Vecin bolnav mintal - se poate face ceva? cosminemanuel cosminemanuel Buna Stau la bloc si in cartier exista un vecin care pe fondul unor probleme psihice, devine extrem de agresiv in limbaj cu toata lumea (adica injura urland). ... (vezi toată discuția)