avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teava de gaze a vecinului pe peretele meu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teava de gaze a vecinului pe peretele meu

Cum il pot determina pe vecinul meu sa-si ia teava de gaze de pe peretele casei mamei mele? Mentionez ca locuim intr-o curte comuna, imobil comun, iar teava lui este fixata pe peretii imobilului proprietatea mamei mele, fara a avea acordul ei, firma care s-a ocupat cu montarea incalcand astfel legea? Pana acum am avut cateva discutii dar s-au soldat doar cu accentuarea starii conflictuale. Multumim

Alte discuții în legătură

Interzicerea accesului pe proprietate! iosifgeorge iosifgeorge Buna ziua! Soacra are teren suficient ptr a monta o schela, in spatele casei, dar când au intrat in posesia casei (au moștenit casa) , nu s-au interesat de ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! aș dori vă rog o opinie juridică în legătură ... Silvia123456789 Silvia123456789 Bună ziua! Aș dori vă rog o opinie juridică în legătură cu următoarea situație, întrucât nu am găsit un răspuns. Distanța între casă mea ... (vezi toată discuția)
Montare conducta gaz Mihaela L. Mihaela L. Buna ziua!Lociuesc la etajul 4 al unui imobil al carui uscator a fost vandut si transformat in locuinta.Fara un anunt prealabil, macar din bun simt, ne-am ... (vezi toată discuția)