avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Aș dori vă rog o opinie juridică în ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Aș dori vă rog o opinie juridică în legătură ...

Bună ziua!

Aș dori vă rog o opinie juridică în legătură cu următoarea situație, întrucât nu am găsit un răspuns. Distanța între casă mea și gardul vecinului este de 80 cm. La branșarea casei pe baza avizului de către primărie și firma autorizată, intrarea casei vecinului, respectiv fața casei este îndreptată către peretele pe care doresc să montez țeava de evacuare abur pt gaze, însă vecinul nu este de acord și spune ca nu as avea voie. Exista o instituție căreia mă pot adresa și să confirme ca pot scoate aceasta țeavă în curtea mea și prin care mă pot apăra în eventualitatea în care acest vecin este de rea credință? De altfel, există o lege prin care este stipulat distanța exactă între țeava de abur gaze și gardul vecinului! Mulțumesc anticipat!
Ultima modificare: Miercuri, 18 Decembrie 2024
Silvia123456789, utilizator
Vorbiti cu firma care proiecteaza instalatia, ce alta institutie sa fie?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hota/cos fum catre proprietatea vecina cio74 cio74 Buna seara, Pe partea din spatele casei, catre curtea vecinului (distanta intre perete si gard este de 60cm) as vrea sa ies cu hota si teava de evacuare de ... (vezi toată discuția)
Izolare casa de catre vecin, intrare pe terenul meu jenicaprod jenicaprod Vecinul din fata locuintei mele are casa pusa chiar pe mejdina dintre noi. In urma cu cateva zile, a venit si mi-a spus ca vrea sa izoleze cu polistiren de 10 ... (vezi toată discuția)
Vecinatate buna ziua! am si eu o problema pentru care solicit sprijin. vecinul ... Alionia Alionia Buna ziua! Am si eu o problema pentru care solicit sprijin. Vecinul din fata casei, a carui casa se afla la 40 cm de gardul ce desparte proprietatile noastre, ... (vezi toată discuția)