Buna ziua!
Am si eu o problema pentru care solicit sprijin. Vecinul din fata casei, a carui casa se afla la 40 cm de gardul ce desparte proprietatile noastre, a facut cateva gauri in peretle casei lui pentru a isi monta teava de evacuare a hotei, alta pentru evacuarea gazelor arse de la boiler si alta pentru o fereastra. Stiu ca pentru fereastra legea e clara in sensul ca nu este permis, insa pentru teava de la hota ( pe unde iese tot mirosul de mancare) nu stiu daca exista reglementare. Ca orice proprietar care vrea sa se bucure de intimitate si aer curat as vrea sa stiu daca exista o modalitate/legislatie pentru a elimina aceste neajunsuri. Multumesc!
latka
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Nici dvs. nu ar trebui sa aveti nimic inspre vecin, nici macar fereastra. atunci de unde mirosuri ?
Totusi, trebuie sa lamuriti niste aspecte, cum s-a ajuns la acea distanta de 40 cm, pentru ca:[ link extern ]
Adam Grecu
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Pentru hota, vecinul dvs. ar trebui sa discute cu dvs (acord) si l-as sfatui sa-si construiasca o tubulatura verticala care sa duca acele mirosuri cat mai sus.
Dar distantele dintre case mi se par extrem de mici, probabil ca dezvoltatorii au exploatat la maximum terenul...