Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are un kit de evacuare al hotei de 20-25 cm exact sub geamul bucătăriei mele, salonul meu fiind lângă aceasta. Din aceasta cauza tot aburul, mirosurile, gazele arse de la aragaz îmi intra in casa. Nu pot lasă nici deschis, nici măcar rabatat nici unul din geamuri deoarece de dimineața, cara de la 6.00 pana după -amiaza îmi inunda casa cu mirosuri. Gătește mai mult de jumătate de zi, mi-a zis ca și pentru copii. Am rugat pe partenerul dumneaei sa prelungească acest kit la 60 cm, așa cum știu ca la centrale este cerut, sa se mai disperseze mirosul sau sa pună o apărătoare care sa împiedice inundarea casei cu cele menționate. A zis ca întreabă constructorul și pe cei de la gaze dacă ii dau voie……Cui sa ma adresez, pe cine sa sesizez? Multumesc.
mitabiciclista
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu prea aveți ce sa sesizați.Gateste în bucatarie.Putea sa țină fereastra deschisa și tot se simțea mirosul de la mâncare.Chiar dealungul peretelui nu la 25 cm distanță de perete ca în cazul prezentat de dumneavoastră.
Eu am întrebat in ideea ca mi se confirma ceea ce am știu legat de orice chit de evacuare care trebuie sa aibă 60 cm, așa dispersându-se mirosuri, gaze arse, aburi, nu sa între in casa mea. Și aragazul emana prin acea hota gazele arse. La centrala e obligatoriu, cele de dinainte, 60 cm. Întrebam dacă cineva știe și in cazul hotei.
Eu am întrebat in ideea ca mi se confirma ceea ce am știu legat de orice chit de evacuare care trebuie sa aibă 60 cm, așa dispersându-se mirosuri, gaze arse, aburi, nu sa între in casa mea. Și aragazul emana prin acea hota gazele arse. La centrala e obligatoriu, cele de dinainte, 60 cm. Întrebam dacă cineva știe și in cazul hotei.
Hota vecinilor
antovali
Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)