avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are un kit ...

Buna seara. Stau la et. I și vecina de la parter are un kit de evacuare al hotei de 20-25 cm exact sub geamul bucătăriei mele, salonul meu fiind lângă aceasta. Din aceasta cauza tot aburul, mirosurile, gazele arse de la aragaz îmi intra in casa. Nu pot lasă nici deschis, nici măcar rabatat nici unul din geamuri deoarece de dimineața, cara de la 6.00 pana după -amiaza îmi inunda casa cu mirosuri. Gătește mai mult de jumătate de zi, mi-a zis ca și pentru copii. Am rugat pe partenerul dumneaei sa prelungească acest kit la 60 cm, așa cum știu ca la centrale este cerut, sa se mai disperseze mirosul sau sa pună o apărătoare care sa împiedice inundarea casei cu cele menționate. A zis ca întreabă constructorul și pe cei de la gaze dacă ii dau voie……Cui sa ma adresez, pe cine sa sesizez? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: eu.petra , utilizator 18:39, 13 Februarie 2022
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu prea aveți ce sa sesizați.Gateste în bucatarie.Putea sa țină fereastra deschisa și tot se simțea mirosul de la mâncare.Chiar dealungul peretelui nu la 25 cm distanță de perete ca în cazul prezentat de dumneavoastră.
Ultima modificare: Sâmbătă, 12 Februarie 2022
mitabiciclista, utilizator
Eu am întrebat in ideea ca mi se confirma ceea ce am știu legat de orice chit de evacuare care trebuie sa aibă 60 cm, așa dispersându-se mirosuri, gaze arse, aburi, nu sa între in casa mea. Și aragazul emana prin acea hota gazele arse. La centrala e obligatoriu, cele de dinainte, 60 cm. Întrebam dacă cineva știe și in cazul hotei.
Eu am întrebat in ideea ca mi se confirma ceea ce am știu legat de orice chit de evacuare care trebuie sa aibă 60 cm, așa dispersându-se mirosuri, gaze arse, aburi, nu sa între in casa mea. Și aragazul emana prin acea hota gazele arse. La centrala e obligatoriu, cele de dinainte, 60 cm. Întrebam dacă cineva știe și in cazul hotei.
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca amiabil nu puteti solutiona,sesizati oficial autoritatea de sanatate publica si garda de mediu
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecinatate buna ziua! am si eu o problema pentru care solicit sprijin. vecinul ... Alionia Alionia Buna ziua! Am si eu o problema pentru care solicit sprijin. Vecinul din fata casei, a carui casa se afla la 40 cm de gardul ce desparte proprietatile noastre, ... (vezi toată discuția)
Hota vecinilor antovali antovali Cum as putea sa scap legal (nu imi plac scandalurile) de mirosul mancarii care vine de la o hota instalata la balcon etaj I (eu stau la etaj II) si din cauza ... (vezi toată discuția)
Problema hota, evacuare mirosuri horea77 horea77 Buna ziua! Am urmatorea problema. Noul vecin a plasat iesirea/teava evacuare a hotei de bucatarie pe spatele casei,iar mirosurile cand ei fac de mancare ... (vezi toată discuția)