avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Creante banci
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Creante banci

Buna ziua! In anul 2010 am incheiat un credit de nevoi personale, pe care nu am reusit sa il inapoiez in totalitate. Adica, 3 luni consecutive nu am platit rata in totalitate ( doar aprox 100 lei din 450lei); fapt pentru care asiguratorul creditului mi-a achitat datoria ramasa (desii, in contractul de credit era stipulat faptul ca asiguratorul are aceasta obligatie doar in anumite conditii: invaliditate, somaj, deces, etc.).Imediat dupa aceasta, asiguratorul, a pretins sa achit suma integral, fara a mai avea dreptul la rate esalonate. In momentul de fata m-a actionat in instanta si a reusit sa obtina executarea silita a bunurilor (poprire pe salariu). Intrebarea mea e: CE POT FACE IN ACEST CAZ ? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 12:39, 6 Decembrie 2015
Daca executarea este demarata, iar dvs. sunteti debitor, va trebui sa platiti.
~ Conținut șters la cerere ~
Cum ar putea motiva contestatia?
~ Conținut șters la cerere ~
Apreciati ca in concret, poate el (debitorul) sa invoce vicii și neregularități de procedură sau sa ceara lămuriri privind înțelesul, întândirea și aplicarea dispozitivului?
Eu anticipez ca nu poate, caz in care ori plateste debitul, ori isi angajaza avocat (cu riscul de a-l plati degeaba si sa ramana si executat silit si cu banii dati la avocat). Deci?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema executor judecatoresc VasilescuMarian VasilescuMarian Buna ziua,problema mea e urmatoarea,in anult 2007,am contractat un credit de nevoi personale la Banca Transilvania in valoare de 27000 ron. Am platiti ratele ... (vezi toată discuția)
Executare silita mellastefania mellastefania am fost executata silit datorita unei datorii neplatita la banca mi sa pus oprire pe pensie am terminat de achitat de o luna si astazi am primit din partea ... (vezi toată discuția)
Executare silită fără înștiințare. e legal să fii executat în acest mod? MaryanMM MaryanMM Buna ziua. Astazi am primit o decizie de executare silita pt o datorie mai veche. Nu au trimis niciun preaviz. Au dreptul sa te execute silit fara sa te ... (vezi toată discuția)