avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 386 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probleme trotuar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probleme trotuar

In urma cu aproximativ 6 ani sa tunat asfalt pe trotuarul din fata casei.Stratul nou a fost aplicat peste stratul vechi rezultind ridicarea nivelului, ajungand sa fie mai inalt decit decit trotuarul din curtea mea creindumi mule probleme.Nu numai ca apa din curte nu se scurgea, dar intra si din strada.Astfel, am fost nevoita sa ridic trotuarul din curte, iar in dreptul portii unde este si bazinul pt.contor apa, am turnat beton pe toata suprafata.Acuma sa decopertat trotuarul si s-au pus dale.Desi am insistat sa nu depaseaca nivelul la trotuarul vechi ,vineri cand am ajuns acasa am vazut ca au ajuns in dreptul portii mele cu 7 -8 cm deasupara la nivelul initial, creindumi din nou aceleasi probleme ca in anii precedenti. Am oprit sa nu finalizeze lucrarea prin turnare beton pe margini pt.ca nu poate sa ramana asa.La insistente a venit resposabilul cu investitii de la primarie, care in prima faza a spus ca „nu este problama sa se scoata niste dale si sa se dea un nou nivel”, dar dupa ce a vorbit cu oamenii care lucreaza a zis ca se pune rigola intre trotuarul stradal si curte , si se face scurgere in canalizare. Daca bine stiu, nu este permis ducerea apelor pluviale in sistemul de canalizare , dar ori cum nu cred ca prin asta rezolva problema. Nu mai pot ridica nici trotuarul din curte pt.ca nu-mi mai permite intrarea in casa.La usa de la intrare initial au fost 2 trepti, dar in timp au disparut ,din cauza repetatelor modificari pe starda am fost nevoiti sa ridicam de fiecare data si incurte.
Ce pot sa fac?
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
JULIA59, utilizator
Cel mai recent răspuns: JULIA59 , utilizator 14:19, 6 Decembrie 2015
Nu exista o lege care stipuleaza protectia proprietatii private?
Ultima modificare: Duminică, 6 Decembrie 2015
JULIA59, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare proprietăți vasile vaideanu vasile vaideanu Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar ... (vezi toată discuția)
Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras cocafin cocafin Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un ... (vezi toată discuția)