avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Problema f mare cu wc-ul vecinului la oras

Buna ziua.Sunt nou pe aici, sper ca procedez bine.M-am mutat de curand la casa,si se pare ca placerea de a locui la casa a devenit un cosmar, deoarece: am un vecin , la oras ,care are toaleta la aprox.1 m fata de gardul meu si 30 cm fata de gardul care da la starda. Acesti vecini, nu tigani(in caz de se gandea cineva),sunt 9 suflete in acea curte, 4barbati-3femei si 2 copii, dintre care unul mic, o casa cu 2 camere si dependinte, nu au wc in casa , numai acesta dinspre strada,care pute, pute ff tare, exista canalizare pe strada,nu este conectat la canalizare,are crapaturi in soclul wc prin care ii iese rahatelul,sunt sobolani f mari,copii se joaca exact pe langa acel focar de infectii la strada....credeti-ma nu sunt genul care sa dau in cap omului, m-am dus si i-am explicat, o data omeneste, o data cu amenintari si inca o data cu amenintari, deja de 3 ori, ca ma voi duce la organele abilitate, ca plangeri, ca dat in judecata, il doare la basca ...., in cele 3 dati m-am oferit sa-i racordez la scurgere moca, moca fratilor, eu wc, bazin, tevi, materiele, meserias, apa de la mine din curte sa nu consume el...ghiciti? a refuzat....in toate cele 3 dati; consider ca nu mai am cum sa o rezolv omeneste cu asemenea specimene , daca stie cineva, cadrul legislativ la care pot fi incadrati, lege-articol-nr ,sau un model de plangere, la ce organe ale statului trebuiesc depuse,dar sa incercam fara aberatii ... cu dat foc , cu inundat wc, drojdie etc. Eu din cate stiu,orice toaleta aflata la oras,trebuie sa fie obligatoriu conectata la scurgere si apa curenta, trebuie sa aiba o anume distanta fata de gardul vecinilor, strada ,etc. Pt. mine,familia mea,#-o este o problema fff mare, daca ma poate ajuta cineva...multumesc.X-(#-o , scuze daca nu am postat unde trebuie...
Ultima modificare: Vineri, 5 August 2016
cocafin, utilizator
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:14, 5 August 2016
Sesizati primaria (pentru riscurile existente - sanatate, infectie, poluare), Directia judeteana de sanatate publica (existenta focar de infectie), Directia sanitar-veterinara (existenta risc de boli transmisibile prin sobolani) si Agentia teritoriala de mediu (poluarea mediului), cu nr. de inregistrare/ data. Puteti preciza ca sunteti de acord sa efectuati pe cheltuiala dvs. racordul la reteaua de canalizare si reparatia la WC.
Daca nu se rezolva, veti fi nevoit sa deschideti actiune in instanta impotriva vecinului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Racordare wc la coloana de apa pluviala mgherghel mgherghel Buna ziua, doresc sa intreb care ar fi legea care se incalca daca se racordeaza cineva pe o coloana de apa pluviala cu o toaleta (wc). Inteleg ca trebuie ... (vezi toată discuția)
Debransare apa rece ralu30 ralu30 Buna ziua, Am un vecin care are apa rece si calda doar la bucatarie,la ambele bai s-a debransat acum 13 ani cu acordul asociatiei.As dori sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)
Racordare masina spalat rufe la conducta pluviala NWA84ro NWA84ro Buna ziua, Imi renovez apartamentul dintr-un bloc din \'77 si am dilema racordarii masinii de spalat rufe la conducta pluviala. Atat presedintele ... (vezi toată discuția)