avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1293 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Taxare arenda
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Taxare arenda

Daca eu ca proprietar dau unui srl in arenda 1 ha de teren arabil contra a 600kg/ha ce impozite am de platit eu statului roman?
Dar srl-ul ce taxe are de platit in urma acestui contract de arenda?
In afara de primarie mai trebuie declarat undeva contractul de arenda?
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:31, 6 Decembrie 2015
Arendasul, din venitul sub forma de arenda de care aveti dreptul prin contract, retine si plateste la stat impozitul pe venit si contributia la sanatate. Atat. El nu mai plateste nimic pentru acest venit si nici dumneavoastra nu mai depuneti nicio declaratie. Contractul il declara el la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe si impozite in agricultura VelicuG VelicuG Buna ziua, Am mostenit de la tatal meu 7 ha de teren agricol,teren care este dat in arenda,subventia de la stat o ia arendasul,vreau sa stiu daca eu trebuie ... (vezi toată discuția)
Impozitarea venitului pe terenul agricol magic9pm magic9pm Va rog sa ma lamuriti si pe mine : Am un teren dat la o asociatie agricola iar asta vara dupa strangerea recoltei am primit o suma de bani in cont de la ... (vezi toată discuția)
Impozit ,contributia pt sanatate in contractul de arenda anday anday Am un teren de 50 ha pasune in Salaj dobandit prin multe eforturi in instanta anul acesta am intrat in posesia lui mentionez ca m-am mutat din zona si acum ... (vezi toată discuția)