avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... act de pedofilie ..
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

act de pedofilie ..

O fata de 13 ani abuzata sexual .O cersetoare obtine foloase materiale de pe urma ei .Copila provine dintr-o familie dezorganizata,copii multi,mama naturala decedata ,frati fara loc de munca ...Nu am dovezi ,si nu stiu ce pot face pt aceasta fata .Am doar marturii ale prietenei mele care a aflat de la cersetoare .Intamplarea face sa cunosc ambele personaje.Politia le cunoaste de asemenea pe ambele si niciodata nu sau luat masuri .
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 19:29, 6 Decembrie 2015
Ceea ce puteți face este un denunț cu privire la această presupusă faptă.Fiind vorba despre o minoră de 13, în mod firesc se vor face cercetări.
Da, sesizandu-se politia prin denunt se vor face cercetari in mod obligatoriu.
Daca persoana care v-a relatat este dispusa sa fie audiata in calitate de martor in procesul penal puteti face denuntul intrucat daca nu este de acord va trebui audiata cu forta de politie in cazul in care sesizati organele de urmarire penala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzație falsă viol de care s-ar fi petrecut într-un apartament în care eram și eu. pot cere evaluarea stării psihice a persoanei care a depus plângerea? A.Theodora A.Theodora Bună seara. Scriu această întrebare referitoare la un eveniment grav. Acum o zi eu si prietenul meu cu care am decis sa iau o pauza am fost băgați ... (vezi toată discuția)
Acuzat de furt Frezzy Frezzy Buna ziua, Sa incep,intr o zi prietena mea se afla in fata blocului ei.Acolo se aflau mai multi copii cu varste de maxim 13 ani.Toti o cunosteau pe ea si se ... (vezi toată discuția)
Plangere penala in 10 randuri luciananuta luciananuta :( Buna ziua. Din pacate nu am studii juridice si din nefericire a trebuit sa-mi reprezint parintii (printr-o procura generala judiciara) mai bine de 2 ani in ... (vezi toată discuția)