avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Repunere dosar pe rol dupa suspendare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Repunere dosar pe rol dupa suspendare

Buna ziua,

Am o nelamurire si va rog sa ma ajutati.
Deci, in anul 2007 doi vecini (X si Y) dintr-o curte comuna deschid proces celorlalti vecini pentru rectificare CF. Apoi tot in 2007 alt vecin (Z) deschide un proces celor doi vecini (X si Y) tot cu o problema de CF. Apoi procesul intentat de X si Y se suspenda pana la solutionarea procesului intentat de Z. Procesul intentat de Z se intinte pana in 2015, cand s-a terminat. Acum am primit citatie sa ma prezint ca -sa pus pe rol procesul suspendat, intentat de X si Y.
Problema care o vad eu este ca in momentul de fata vecinii X si Y, cei care au intentat procesul pentru rectificare CF nu mai sunt proprietari in acel imobil.
Ce se intampla cu acest proces in situatia asta?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 14:49, 7 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Depuneti concluzii scrise si precizati ca X si Y nu mai sunt proprietari tabulari daca, intr-adevar , s-a facut cuvenita rectificare la cartea funciara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare judecatoreasca loc de act autentic dannagabi dannagabi Buna ziua! Am de-a face cu o problema mai speciala si sper ca ma puteti ajuta. X vinde un teren lui Y, care isi intabuleza dreptul primul. X vinde acelasi ... (vezi toată discuția)
Cine e proprietarul?- titular titlu de proprietate vs. proprietar tabular Kitty27 Kitty27 Va rog, daca se poate, sa-mi sugerati cateva trimiteri, opinii pentru rezolvarea spetei urmatoare: STAREA DE FAPT X primeste Titlul de proprietate prin ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificare cf ContSters43393 ContSters43393 Am urmatorul caz : [b]X srl [/b] achizitioneaza de la [b]Y srl [/b]doua suprafete de teren . Prin sentinta civila, instanta pronunta o hotarare care tine loc ... (vezi toată discuția)