Buna ziua.
Un director la o institutie publica ma forteaza sa preiau gestiunea, eu nu sunt de acord, am obiectat pe decizia de numire a mea. Ar urma s-o preiau de la vechiul gestionar care iese la pensie.
Nu ma deranjeaza gestiunea in sine, ci faptul ca nu sunt pregatit pentru asa ceva, nu am nici o ora de calificare in aceasta meserie. Determinant nu este daca am studii superioare ci faptul ca sunt calificat sa fac operatiuni mai complicate (proceduri licitatii UE, etc., expert in functie de proiect, evaluari proiecte, oferte tehnice, cereri de finantare, etc.).
Am citit legea care este cam vaga, nu este nici o rusine sa fii gestionar. Ideea este ca eu pot si trebuie sa fac altceva, cum am facut pana acum, cu diferenta ca acest director nu intelege, fiind numit pe pile.
Ce pot aduce in apararea mea ca sa demonstrez ca nu pot prelua gestiunea ?
Fisa postului, CV-ul ? Altceva ? Articole din diverse legi sau norme de aplicare ?
Spre a a evita un proces pentru care oricum nu sunt pregatit din moment ce nu cunosc aspecte cheie in acest caz.
A fi gestionar implica anumite cunostine si experienta pe care nu le posed.
Pot fi obligat sa preiau doar temporar ? Mi s-a spus ca pot prelua temporar (pe 30 zile) fara oprire de garantie in banca.
Insa eu nu vreau nici o secunda deoarece fac altceva.