avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... concediu medical maternitate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

concediu medical maternitate

Buna ziua.
Am rugamintea daca ma puteti ajuta cu calculul pentru indemnizatia de maternitate. Am nascut pe 04.08.2015 iar de pe data de 3.08.2015 am intrat in concediu de maternitate pentru 126 zile iar veniturile brute pe ultimile 6 luni au fost urmatoarele:
-Februarie 2015-468 lei;
-Martie-468 lei;
-Aprilie-2050 lei;
-Mai-2931 lei;
-Iunie-2440 lei;
-Iulie- 2218 lei.
Va multumesc si astept un raspuns de la dvs.
O zi buna.
Cel mai recent răspuns: DanielaVenera , utilizator 16:00, 7 Decembrie 2015
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul concediu de maternitate roxaroxana roxaroxana incepand cu data de 4 martie 2015 ma voi afla in concediu de maternitate sunt angajata institutiei din anul 2008, fara vreo intrerupere in perioada 12 ... (vezi toată discuția)
Baza de calcul concediu pre si postnatal AndreescuAlina AndreescuAlina Buna ziua! Imi puteti spune cum se calculeaza salariul in timpul concediului pre si postnatal? am anumite dubii de cum mi s-a calculat la locul de munca! In ... (vezi toată discuția)
Concediu de maternitate si ccc Camelia-G Camelia-G Buna ziua!Am si eu o intrebare.Am aflat de curand ca sunt insarcinata si nu ma asteptam la acest lucru deoarece m-am angajat de curand si s-ar putea sa nu pot ... (vezi toată discuția)