avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contestatie examen
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contestatie examen

Cum pot contesta un examen sustinut pentru ocuparea unui loc de munca,deoarece din 6 persoane 5 au luat note sub 5 si una nota 9.87.
Ace persoana in urma cu aproximativ o luna pentru un post asemanator a luat nota 4.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 8 Decembrie 2015
Este post de personal contractual sau de functionar public?
asistent medical generalist.
Dupa afisarea rezultatelor obtinute la selectia dosarelor, proba scrisa sau proba practica, dupa caz, si interviu, candidatii nemultumiti pot face contestatie, in termen de cel mult 48 de ore de la data afisarii rezultatului selectiei dosarelor, respectiv de la data afisarii rezultatului probei scrise ori a interviului, la sediul autoritatii sau institutiei publice organizatoare a concursului, sub sanctiunea decaderii din acest drept.
Adica anularii examenului?
Si pot cere o noua examinare cu o alta comisie?

Anularea examenului nu este posibila decat in instanta.

Dvs puteti contesta rezultatul obtinut la concurs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Examen pe post sonias sonias Va rog sa-mi spuneti in care lege se prevede examenul pe post, dar nu pentru functionari publici. In speta, Posta Romana. Cum se desfasoara examenul scris si ... (vezi toată discuția)
Contestatie subiect proba practica examen angajare Sly_1909 Sly_1909 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele ... (vezi toată discuția)