avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie subiect proba practica examen angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie subiect proba practica examen angajare

Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele examinatorilor nu puteau fi realizate de nici-unul dintre candidati, si garantat nici de examinatori in timpul pus la dispozitie (30 minute). Dupa estimarea mea, timpul real necesar unui candidat pentru a putea termina proba era cel putin dublu. Din punctul meu de vedere, un timp de lucru adecvat cu dificultatea cerintelor ar fi dat posibilitatea mai multor candidati din cei 10 prezenti sa fie atenti la unele detalii "ascunse" (gen greseli intentionate de scriere). Doar 2 persoane au luat note de trecere: 60, respectiv 51,7 puncte din 100 posibile).
Concursul a fost organizat de o institutie publica.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:43, 11 Martie 2016
După afişarea rezultatelor obţinute la selecţia dosarelor, proba scrisă şi/sau proba practică şi interviu, după caz, candidaţii nemulţumiţi pot depune contestaţie în termen de cel mult o zi lucrătoare de la data afişării rezultatului selecţiei dosarelor, respectiv de la data afişării rezultatului probei scrise şi/sau a probei practice şi a interviului, sub sancţiunea decăderii din acest drept.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie proba practica concurs angajare Sly_1909 Sly_1909 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele ... (vezi toată discuția)
Termen contestatie dansidana dansidana DORESC SA STIU DACA CELE 48 DE ORE PENTRU DEPUNEREA CONTESTATIILOR SUNT ORE LUCRATOARE SAU ORE CALENDARISTICE . CONCURSUL A AVUT LOC INTR-O ZI DE JOI , IAR ... (vezi toată discuția)
Contestație concurs Marianacapsa Marianacapsa Pot contesta nota la proba practica la calculator, dar sa mi corecteze în fata mea? Mulțumesc frumos (vezi toată discuția)