avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 388 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Contestatie proba practica concurs angajare
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Contestatie proba practica concurs angajare

Buna ziua,
Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele examinatorilor nu puteau fi realizate de nici-unul dintre candidati, si garantat nici de examinatori in timpul pus la dispozitie (30 minute). Dupa estimarea mea, timpul real necesar unui candidat pentru a putea termina proba era cel putin dublu. Din punctul meu de vedere, un timp de lucru adecvat cu dificultatea cerintelor ar fi dat posibilitatea mai multor candidati din cei 10 prezenti sa fie atenti la unele detalii "ascunse" (gen greseli intentionate de scriere). Doar 2 persoane au luat note de trecere: 60, respectiv 51,7 puncte din 100 posibile).
Concursul a fost organizat de o institutie publica.
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:01, 6 Martie 2018
da formulati o contestatie.oricum nu aveti nimic de pierdut
Buna seara, ati făcut contestație? Care a fost răspunsul?
Chiar credeti ca are relevanta, daca timp de 2 ani nu a mai postat nimeni in acest topic ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie subiect proba practica examen angajare Sly_1909 Sly_1909 Buna ziua, Ma intereseaza si pe mine daca se poate formula o contestatie pentru urmatoarea situatie: la o proba practica (pe calculator) cerintele ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post ... Rebeca87 Rebeca87 Bună ziua, am participat la concursul de ocupare a unui post vacant de secretar la o școală. După proba scrisă si afișarea lucrării +barem am sesizat ... (vezi toată discuția)
Contestatie concurs ingrijitoare spital yogub yogub Buna ziua,va rog sa ma ajutati in formularea unei contestatii.Sotia mea lucreaza pe un post de ingrijitor intrun spital.A fost angajata acum 6 ani cu contract ... (vezi toată discuția)