avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... eliberare copie sentinta civila
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

eliberare copie sentinta civila

Buna ziua!
As putea obtine acu o copie legalizata a unei sentinte pronuntate in anul 2011 care nu mi-a fost comunicata desi ama vuta calitatea de pate in dosarul respectiv? Poate fi obtinuta prin intermediul unei singure cereri?
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:58, 8 Decembrie 2015
Cerere, copie de pe sentință și taxă de 5 lei ptr fiecare exemplar.
Anterior intarii in vigoare a NCPC(15 februarie 2103),hotararile nu se comunicau partilor daca erau definitive.Pueti formula cerere la instanta respectiva si formulati cerere ptr. eliberarea unei copii de pe hotararea judecatoreasca cu mentiunea ca este defintiva, se taxeaza cu 5 lei ptr.fiecare exemplar copie, temei legal:art.9 l) din OUG nr.80/2013 privind taxele judiciare de timbru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa pentru investire cu geavela geavela Cit este taxa pentru ca pe o Hotarire sau Sentinta sa se scrie Devinitiv ? multumesc (vezi toată discuția)
Taxa de timbru jacquelline jacquelline Am nevoie de o copie legalizata dupa o hotarare pronuntata de tribunalul orasului in care locuiesc - sectia Contencios Administrativ si as dori sa-mi spuneti ... (vezi toată discuția)
Investire sentinta MihaDrag MihaDrag buna seara .Am si eu o intrebare legata de sentinta data de tribunal care trebuie investita daca ma exprim corect in definitiva si irevocabila .Suntem o ... (vezi toată discuția)