avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... fonduri nerambursabile pentru centru meditatii
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

fonduri nerambursabile pentru centru meditatii

Buna ziua!

As dori sa stiu unde pot accesa informatii despre fonduri nerambursabile. Vreau sa imi deschid un centru de meditatii si as vrea sa stiu ce trebuie sa fac.
Cu cine trebuie sa ma pun in legatura? Unde sa merg sa intreb?

Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: eqinto , utilizator 15:37, 17 Ianuarie 2016
Multumesc frumos!
Ce fel de meditatii: pentru elevi sau meditatii spirituale? La tara sau la oras?
Meditatii pentru elevi (matematica, de exp). La ţară.
Din fondurile PNDR aceste activitati nu sunt eligibile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri TooFast TooFast Buna seara, as avea si eu o serie mica de intrebari, daca ma puteti ajuta.. As fi interesat de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru tinerii ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile pentru crestere vipere camidumitrache camidumitrache Buna ziua, Ma puteti indruma, va rog? Vreau sa ajut un prieten sa isi deschida o afacere cu fonduri nerambursabile, mai precis vrea sa creasca ... (vezi toată discuția)
Catalogul surselor de finanțare - decembrie 2013 Daniela Bolog Daniela Bolog Agenția pentru Dezvoltare Regională Centru (ADR Centru) editează periodic un Catalog al surselor de finanţare nerambursabile active finanțate de ... (vezi toată discuția)