avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 325 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Fonduri europene nerambursabile pentru crestere vipere
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Fonduri europene nerambursabile pentru crestere vipere

Buna ziua,

Ma puteti indruma, va rog? Vreau sa ajut un prieten sa isi deschida o afacere cu fonduri nerambursabile, mai precis vrea sa creasca vipere...Ideea este ca nu am reusit sa gasim 'axa ' potrivita, ca sa stim care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite...Ma puteti indruma va rog?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 11:51, 10 Februarie 2016
Cresterea viperelor nu este o prioritate pentru dezvoltarea tarii si nu este eligibila pentru finantare din fonduri europene PNDR, de aceea nu gasiti AXA. Lista cu animale eligibile la finantare o gasiti in Lista Coeficientilor de Productie Standard SO2010.
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Idei de afaceri - infiintare gradinita (posibil accesare fonduri europene?) erdeicristina erdeicristina Buna ziua tuturor . vin din nou cu o intrebare .Va rog sa imi dati si mie niste sfaturi , in ceea ce priveste ideea de afacere ... am renuntat la serviciul meu ... (vezi toată discuția)
Gradinita particulara utc utc Care sunt conditiile de a beneficia de fonduri nerambursabile in vederea infiintari unei gradinite particulare? (vezi toată discuția)
Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o intreprindere inviduala in domeniul cadastrului floringiscad floringiscad Acum cateva zile am comandat de pe net un colet, ( o carte cu titlul \\"Proiecte Eligibile pentru accesarea fondurilor europene in 3 luni ), acum studiez ... (vezi toată discuția)