avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 197 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Cum pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o intreprindere inviduala in domeniul cadastrului

Acum cateva zile am comandat de pe net un colet, ( o carte cu titlul "Proiecte Eligibile pentru accesarea fondurilor europene in 3 luni ), acum studiez cartea si incerc sa parcurg toti pasi pentru o finantare europeana pentru a deschide o intreprindere indiviuala PFA in cadastru, problema este afacerea pe care vreau sa o dezvolt trebuie sa fie eligibila si in carte am un tabel cu afacerile eligibile printre care nu am gasit nimic legat de cadastru domeniul mai apropiat de cadastru fiind constructiile, pot sa accesez fonduri europene chiar daca afacerea mea este neeligibila si nu se regaseste in lista din carte , ma poate indruma cineva cum sa pot accesa fonduri europene pentru o firma individuala in cadastru , mentionez am 26 de ani si provin din mediul rural, am avantaje ? . Va multumesc astept parerile voastre.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 18:00, 3 Februarie 2013
In primul rand Intreprinderea Individuala se organizeaza separat de PFA. Detalii gasiti in OUG 44/2008, privind conditiile pe care trebuie sa le indepliniti.
[ link extern ]
In ceea ce priveste activitatea de cadastru, cod CAEN 7112 aceasta activitate este finantata prin anumite programe pe care le cititi aici:
[ link extern ] /
Nu stiu ce fel de programe trateaza cartea pe care ati comandat-o daca puteti oferi amanunte va pot lumina.Detaliile sa nu contina firme,sau alte specificatii care pot fi considerate reclama.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene nicu_maryia nicu_maryia Buna ziua.As dori sa stiu si eu daca pot obtine un imprumut de la fondurile europene pentru o firma individuala ? (vezi toată discuția)
Proiecte europene - fonduri nerambursabile pentru tinerii care au varsta sub 35 de ani jhon.rapidistu jhon.rapidistu Buna ziua As dori sa stiu si eu cum se procedeaza ptr a porni o afacere cu bani europeni ( tinerii sub 35 de ani pot accesa fonduri europene nerambursabile) ... (vezi toată discuția)
Accesare fonduri nerambursabile imm-uri valica22 valica22 Buna ziua, vreau sa-mi deschid o afacere cu materiale de constructii,am terenul, constructia la rosu,mai dispun si de ceva resurse financiare dar as mai avea ... (vezi toată discuția)