avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Extras de cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Extras de cont

Se poate intampla sa nu arate suma de bani virata de banca pe extrasul de cont in cazul efectuari unui imprumut bancar? Ce document pot cere ca sa mi se dovedeasca in ce data sau virat bani si ce suma?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:52, 8 Decembrie 2015
Nu se poate! orice sumă intrată în cont este evidențiată pe extrasul de cont bancar. de asemenea, și plățile din cont se văd, toate, fără excepție.
Pe extrasul de cont nu imi apare suma virata dor sumele de bani ce au fost ridicate.
La ce sumă vă referiți? Cea din credit? Cum să nu apară? Nu poate fi altceva decât o eroare.
Da, în extrasul de cont trebuie sa apară tot.
Verificati cu atenție.

Care e de fapt problema dvs.?
Am solicitat o descoperire de card, am cerut o anumita suma de bani, ulterior am aflat ca sa virat alta suma decat ceea pe care am ceruto, si am verificat actele ce le am semnat unde imi apare suma pe care spune banca. Pe extrasul de cont nu imi apare suma virata, iar in ziua cand sau virat bani am fost anuntata de la banca ca mi sau virat bani si sa merg sa verific cardul daca este totul in regula, apoi a trebuit s-o anunt pe doamna de la banca. Cand am verificat cardul mi-a aparut suma pe care am solicitat-o eu, nu ceea pe care sustine banca, iar pe extrasul de cont la aceea verificare imi apare cum am extras o anumita suma pe care nu am solicitato. Am facut sesizare si la banca iar banca mi- a raspuns ca totul este bine.
Cum pot afla exact suma ce sa virat?

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Banca a dat numărul meu de cont altei persoane! Alt prof. Alt prof. Bună ziua! Am următoarea problemă: copilul meu, cu cartea mea de identitate, a cerut și obținut un extras de cont. Cu acel extras și, probabil, ceva date ... (vezi toată discuția)
Blocare salariu b.timofte b.timofte Am facut descoperire de card 1 salariu iar pe 28 iun am avut o lei pe card. Pe 30 mi s-a luat automat dobanda -20 lei si acum am -20 lei pe card. In ziua de ... (vezi toată discuția)