Dupa cum spune si in titlu, azi dimineata mi-a venit o instiintare cum ca paratul a facut o intampinare la o cerere de recalculare a pensiei alimentare, fara confirmare de primire fara nimic, pur si simplu in casuta postala.
Am desfacut plicul care spre surprinderea mea imi spunea doar ca paratul a facut o intampinare si ca in termen de 10 zile am obligatia de a da un raspuns in mai multe copii pentru fiecare parte.
Eu cum ar trebui sa dau un raspuns fara ca macar sa stiu ce scrie in intampinarea facuta de parat?! Trebuie sa ma duc la judecatorie sa intreb de intampinare? O fi postarita de vina? Va rog, am nevoie de ajutor!
De mentionat si faptul ca instiintarea a fost emisa pe data de 02 Decembrie, iar eu am primit-o abia acum, ceea ce-mi lasa mult mai putine zile pentru a rezolva problema.
Ca un update pt altii care au aceeasi problema ca mine. M-am dus azi dimineata la judecatoria Focsani, unde bineinteles am apelat la grefierul/judecatorul de serviciu, care cu un aer de superioritate mi-a spus ca daca are capsa pe instiintare este imposibil sa fi venit instiintarea fara intampinare ca de aia este capsata.
Intr-adevar, este capsata, dar era capsata de plic nu de intampinare, pur si simplu, a fost un plic simplu doar cu instiintarea inauntru fara intampinare.
Mi-a spus tot pe un ton superior ca daca nu-mi convine sa fac o cerere pt domnul director.
Asa am si facut, doar ca din programul dansei de la ora 9 pana la 12:30, aceasta sta doar pana la ora 11, prin urmare la 11:40 cand am ajuns eu cu cererea, dansa nu mai era acolo.