avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Decizie impunere auto
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Decizie impunere auto

Buna ziua. Am cumparat un autoturism adus din germania Pe actele auto sunt trecuti fostul proprietar si actualul detinator al certificatului de inmatriculare .Detinatorul certificatului nu este confirmat ca si proprietarul autoturismului,el fiind adus pentru mine de cel care este trecut in talon . Am dat o declaratie pe propia raspundere la notariat cum ca persoana respectiva a adus masina pt mine din gemania , am facut cartea de identitate ,certificatul de autenticitate al masini , am platit timbru de mediu,sau scos nr rosii , toate documentele sunt in regula . Nu am certificat fiscal de la persoana care a adus-o din germania , el nefiind conform unei rubrici din actele auto ,[ confirmand si factura de vanzare intre mine si neamt ] propietarul autoturismului . Problema este ca nu mi se elibereaza fisa de inmatriculare cu stampila necesara inmatricularii auto . Specific ca la ANAF am depus actele auto originale si traduse , factura de vanzare cumparare pt timbru si nu au fost probleme . Intrebarea mea este ; ce trebuie sa fac in legatura cu fisa de inmatriculare?

Alte discuții în legătură

Actele de germania au nume de societate iar kaufertrag-ul (actul de vanzare-cumparare) nume de persoana fizica - auto kartoforul1 kartoforul1 vreau sa cumpar o masina de la o pers fizica care a adus masina din germania,dar pe brif,ul mic sunt nume de societate iar contr de vanz cumparare are nume de ... (vezi toată discuția)
La ce acte trebuie sa fiu atenta atunci cand cumpar o masina din germania? allyynnutza allyynnutza Ma gandesc sa achizitionez o masina adusa din Germania si apoi s-o inmatriculez in RO. La ce acte trebuie sa fiu atenta in momentul incheierii contractului? Ma ... (vezi toată discuția)
Nedumerire inmatriculare masina cu numere rosii expirate Ciumpy94 Ciumpy94 Buna seara ! Doresc sa cumpar un autoturism adus din Spania in urma cu 4 ani , care a stat timp de 2 ani abandonat in fata blocului , vandut apoi mai departe ... (vezi toată discuția)