avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 647 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Legea privind marirea impozitului pe cladiri se aplica ...
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Legea privind marirea impozitului pe cladiri se aplica si pentru sediile de ONG-uri?

Buna ziua,
As dori sa stiu daca:
1. s-a aprobat vreo lege privind cresterea impozitului pe cladiri (locuinte, sedii de firme) si daca da, ce lege este aceasta ?
2. in cazul intrarii in vigoare a unei asemenea legi, ea se aplica si pentru o locuinta ce a fost declarata sediul unei asociatii non-profit (ONG)?
3. exista posibilitatea legala ca un ONG sa fiinteze neavand sediu fizic (eventual, doar o casuta postala, unde sa fie trimise documentele emise de diferite institutii publice, functie de caz), mai ales ca noi ne desfasuram activitatea in spatiul beneficiarilor? care ar fi temeiul legal in baza caruia nu e nevoie de sediu fizic?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri!

Alte discuții în legătură

Se mareste si impozitul pe o locuinta sediul unui ong? adriabd adriabd Buna ziua, As dori sa stiu daca: 1. e adevarat ca din 2016 se mareste impozitul pentru sediile de firme? 2. in cazul intrarii in vigoare a unei asemenea ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong - gazduirea sediului social BiancaAdel BiancaAdel In luna Decembrie as dori sa depun un dosar pentru infiintarea unui ONG si pentru ca niciunul dintre cei 3 oameni care pun baza Ong-ului nu sunt din ... (vezi toată discuția)
Sediu ong violeta ion violeta ion Persoana fizica am inchiriat un imobil unei asociatii non-profit in vederea deschiderii unui punct de lucru.Atunci infiintau si mi-au spus ca nu pot avea ... (vezi toată discuția)