avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nelamurire plata contract vanzare cumparare apartament
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nelamurire plata contract vanzare cumparare apartament

buna ziua, doresc sa cumpar un apartament , cand am fost la notar plata mi s-a zis ca se face prin banca cu virarea banilor in cont, problema ar fi ca notarul mi-a zis ca sa fac viramentul de bani in contul vanzatorului si dupa sa semnam contractul de vanzare cumparare, mie nu mi se pare corect daca persoana de la cineva vreau sa iau apartamentul nu mai doreste sa semneze, eu deja lui ii virez bani, cum ar trebuie sa procedez ca sa fiu se eu acoperit? ms ptr raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Diferenta bani act vanzare cumparare freenicos freenicos Printr-un contract de vanzare cumparare este stipulata o diferenta de bani de achitat de catre cumparator ,pana la o anumita data.Eu, cumparator,am acum ... (vezi toată discuția)
Plata unui imobil prin ipotecarea altui imobil m_t_v m_t_v Urmeaza sa achizitionez un apartament, cu bani de la banca, dar ipoteca este instituita pe un alt imobil. Asadar, banca nu intervine in nici un fel in actul ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - vanzare cumparare. sebibv sebibv Buna ziua, Am si eu o intrebare. Vreaus a achizitionez un imobil de la niste prieteni, plecati in Canada. Ei nu se vor mai intoarce, nici macar pentru ... (vezi toată discuția)