avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 751 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare malpraxis
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare malpraxis

buna seara,,
va rog sa mi raspundeti daca dupa ce polita de asigurare a expirat (trei ani) se mai poate chema asiguratorul in garantie sau daca se mai poate deschide proces separat.

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 15:27, 9 Decembrie 2015
Există și astfel de polițe, care mențin răspunderea asigurătorului pe trei ani după data din poliță sau a evenimentului generator, dar va trebui să studiați condițiile de asigurare cu atenție.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri vatamare corporala prin accident rutier. polita asigurare Mihaela Enache Mihaela Enache in noiembrie 2009 s-a produs un accident rutier. soferul a fost scos de sub urmarire penala pt vatamarea corporala a unui biciclist, retinandu-se culpa ... (vezi toată discuția)
Rca vatamare corporala vio001 vio001 Buna ziua Am intrat in coliziune cu o motocicleta, eu fiind cu masina. Politia a constatat in PV ca nu m-am asigurat la schimbarea directiei de mers si am ... (vezi toată discuția)
Cine suporta cheltuielile atunci cand procesul este castigat iar cel chemat in garantie nu mai trebuie sa raspunda ? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. In cadrul unei plangeri contraventionale a fost chemata de petent o persoana in garantie pentru a raspunde si a platii amenda in cazul in care ... (vezi toată discuția)